Website snelheid verbeteren

Het optimaliseren en comprimeren van afbeeldingen is een gemakkelijke en effectieve manier om uw website sneller te maken. Afbeeldingen zijn vaak het grootste probleem op trage websites. Ze zorgen er vooral op mobiel voor dat bezoekers lang moeten wachten tot een webpagina geladen wordt. Daardoor kunnen bezoekers gefrustreerd raken en misschien komen ze daarna niet meer terug. Daarnaast zijn snelle webpagina’s essentieel voor zoekmachines. Om deze redenen is het belangrijk dat u de afbeeldingen op uw website comprimeert. Dit kan bijvoorbeeld door de afbeeldingen te compressen of op de juiste maat te snijden. Hiermee bespaart u bandbreedte, is uw site sneller en beter vindbaar in google. Maxvankekeren-it zorgt er tijdens het ontwikkelen van uw website voor dat al uw afbeeldingen geoptimaliseerd worden en super snel inladen op uw webpagina. Op deze manier werkt de website perfect op alle apparaten.

Lazy load

Om de content nog sneller te laten laden, kunt u gebruik maken van Lazy Loading op afbeeldingen. Bij Lazy Loading wordt het laden van de afbeeldingen vertraagd tot de bezoeker naar het deel van de pagina scrolt waar de afbeelding staat. Op deze manier is de First Contentful Paint, het eerste element wat de gebruiker kan zien, versneld. Dat is voor zoekmachines heel belangrijk en voor bezoekers fijn omdat de site snel aanvoelt. Maxvankekeren-it zorgt ervoor dat de afbeeldingen met lazy load worden ingeladen, en optimaal functioneert.

Caching

Een andere manier om uw website snelheid te verbeteren is door gebruik te maken van caching. Bij caching wordt er een tijdelijke opslagruimte gecreëerd waar bestanden opgeslagen worden, zodat ze direct kunnen worden opgehaald. Caching kan de prestaties van uw website enorm verbeteren door veelgebruikte bestanden snel aan te leveren. Daarnaast is het mogelijk bepaalde bestanden al te cachen in de browser van de bezoeker, zodat deze niet iedere keer gedownload hoeven te worden. Bij Maxvankekeren-it zorgen wij ervoor dat caching optimaal werkt op uw website. Wij zorgen dat technisch alles in orde is, zodat u zich kan focussen op het runnen van uw bedrijf! Wilt u meer informatie, neem dan direct contact op.

Goede hosting

Als laatste is de hosting van je website ook van groot belang voor de snelheid van de website. Uw hostingprovider heeft veel troeven in handen als het gaat om de snelheid van uw website. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een goede hostingpartij. Maxvankekeren-it zorgt voor de beste hosting die u kunt hebben voor uw website. Wij passen onze hosting aan op uw wensen en zorgen ervoor dat uw website altijd razendsnel is. Wilt u meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden voor uw website te ontdekken.

Verbeter de snelheid van uw website

Wilt u graag de snelheid van uw website verbeteren? Merkt u dat er zeker nog wel verbeterpunten zijn op uw website? Neem dan nu contact op met Maxvankekeren-it. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop weer helemaal optimaal is en dat uw webpagina’s weer lekker snel laden. Want zeg toch zelf, een snelle website werkt toch fijner hè?

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi 👋,
Hoe kunnen we helpen?