Hoe maak ik mijn website veilig

Hoe maak ik mijn website veilig? Die vraag stellen wel meer ondernemers zichzelf. Wij van Maxvankekeren-it.nl vertellen je erin dit blog meer over zodat ook jij zelf je website kan beveiligen. Mocht je niet uit komen, laat ons dan je website beveiligen.

Zorg voor een beveiligde SSL verbinding

Een SSL verbinding zorgt ervoor dat de verbinding tussen de bezoeker van uw website en de webserver versleuteld is. Hierdoor kunnen die gegevens niet zomaar worden uitgelezen door hackers. U kunt een versleutelde verbinding herkennen aan het slotje dat in de adresbalk staat, en aan de letter S achter HTTP. Bij Maxvankekeren-it krijgt u gratis een SSL-certificaat en wordt uw website 24/7 gemonitord en beveiligd. Wel zo handig!

Beveilig je formulieren

Als u formulieren gebruikt op de website is het belangrijk dat u deze ook goed beveiligd. Er zijn veel bots actief die uw formulieren misbruiken om bijvoorbeeld te spammen. Een bot is een computerprogramma dat automatisch bepaalde taken uit kan voeren.

Een formulier beschermt u eenvoudig door gebruik te maken van een captcha. Een captcha is een test die de reactie van de gebruiker meet en op die manier bekijkt of het om een mens of een computer gaat. Maxvankekeren-it helpt u graag met het beveiligen van uw formulieren. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Houd WordPress up-to-date

Het is belangrijk dat u de WordPress installatie van uw website up-to-date houd. Zo voorkomt u dat er gegevens lekken of uw website gehackt wordt. Het kan misschien verleidelijk zijn om beveiligingsupdates te negeren omdat ze vaak klein zijn en het lijkt erop dat het geen kwaad kan. Dat is echter niet het geval. Vaak zitten er in die updates belangrijke beveiligingsupdates die ervoor zorgen dat kwetsbaarheden op uw website worden beveiligd of bugs worden opgelost. Wanneer u niet update kunnen deze kwetsbaarheden of bugs door hackers worden gebruikt om binnen te dringen en zo de controle over te nemen op uw website. Daarom is het belangrijk dat uw website regelmatig wordt ge├╝pdate. Maxvankekeren-it is altijd op de hoogte van nieuwe kwetsbaarheden en wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is en op die manier altijd is beveiligd tegen dit soort kwetsbaarheden.

Gebruik een beveiligings plugin

Een beveiligings plugin is speciale software die u kunt installeren op uw website om de website te beschermen tegen cyberaanvallen. Deze plug-ins scannen uw website op kwetsbaarheden en zorgen ervoor dat aanvallen worden afgeweerd. Daarnaast kunnen ze u waarschuwen als er een beveiligingsprobleem optreedt op uw website. Dit is essentieel zodat het beveiligingsprobleem opgelost kan worden. Wilt u dat uw website goed beveiligd wordt en wordt onderhouden? Maxvankekeren-it zorgt ervoor dat uw website altijd veilig is en dat beveiligingsproblemen snel worden gedicht. Neem direct contact op voor meer informatie.

Kies voor betrouwbare webhosting

Zorg ervoor dat u kiest voor een betrouwbare hostingprovider die de veiligheid van de websites waarborgt. De webhosting van Maxvankekeren-it wordt 24/7 gemonitord en beveiligd door onze hosting specialisten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de website te laten managen bij Maxvankekeren-it. Hierdoor is uw website altijd veilig, up-to-date en vrij van beveiligingslekken of cyberaanvallen. Benieuwd geworden? Dat snappen wij maar al te goed! Neem contact met ons op om ook uw website veilig te hosten bij ons.

Hoe houd ik mijn website veilig
Open chat
1
Hulp nodig?
Hi 👋,
Hoe kunnen we helpen?