Inloggen in webmail

Waar log ik nou eigenlijk in op webmail? Goeie vraag. Om webmail te kunnen gebruiken, moet je domeinnaam gekoppeld zijn aan een hosting pakket bij Maxvankekeren-IT. De email moet namelijk uitgelezen en verstuurd kunnen worden en dit gebeurd via de veilige en snelle email servers van Maxvankekeren-IT. Zodra jouw domeinnaam gekoppeld is aan een hosting pakket, kun jij jouw webmail op elke plek in de wereld bereiken via de urls:

https://Maxvankekeren-IT.nl/login of http://www.jouwdomeinnaam.nl/webmail . Uiteraard vervang je jouwdomeinnaam.nl voor je eigen persoonlijke domeinnaam.

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :