Hoe reset ik mijn facturatie systeem wachtwoord?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het wachtwoord van je account vergeten bent. Geen paniek, met deze simpele stappen kan je zelf je wachtwoord resetten!

Stap 1) Ga naar het login scherm van ons facturatie systeem.

Stap 2) Klik op 'RECOVER YOUR PASSWORD'

Stap 3) vul je email in. (LETOP, dit is de email waar u facturen op ontvangt)

Stap 4) U ontvangt een email met een reset link.

Volg verder de stappen aangegeven in de mail en op uw scherm. Uw wachtwoord zou hierna gereset moeten zijn.

Letop: Het kan even duren voordat je de reset mail ontvangt. Soms duurt het enkele minuten voordat de mail in je inbox staat.