Hoe maak ik een wijziging op mijn site? [Gemaakt in Elementor]

Voordat u start: Letop, deze handleiding is alleen geldig als uw website gebouwd is met de webbuilder Elementor. Weet u het niet zeker? Vraag het dan aan uw web-bouwer.

Stap 1:

Type in uw zoekbalk uw website naam in en achter de .nl typt u /wp-admin

U ziet vervolgens het inlogscherm om in WordPress in te loggen. Dit doet u met de door MaxvanKekeren-it gegeven inlog gegevens.

Stap 2:

U bent nu ingelogd in WordPress. Vanuit hier kunt u wijzigingen doorvoeren op uw site.

Om een wijziging op een pagina uit te voeren gaat u naar de tab “NCAD” links bovenin en klikt u vervolgens op “visit site”. Zie de afbeelding hier onder.

Stap 3:

U ziet nu de site zoals normaal, maar u bent ingelogd waardoor u een zwarte balk boven aan de pagina ziet.

U kunt nu naar de pagina gaan waar u de wijziging wilt doorvoeren, bijvoorbeeld op de home pagina.

Om de wijziging uit te voeren klikt u met de rechtermuisknop op “edit with elementor” bovenin de zwarte balk en open hem in een nieuw tabblad. Zie de afbeelding hier onder.

Stap 4:

U zit nu in het programma Elementor. Via dit programma kunt u uw wijzigingen doorvoeren.

Om een tekst wijziging uit te voeren klikt u op de tekst die u wilt veranderen. Hierbij opent links in het scherm een balk waar u de tekst nogmaals in ziet. Hier kunt u de tekst aanpassen.

Zie de afbeelding hier onder.

Stap 5:

Om uw wijziging op te slaan moet u de site updaten. Dit doet u door op de groene “update” knop te klikken links onderin. Als de groene knop hierna grijs is geworden is de wijziging opgeslagen.

Zie de afbeelding hier onder.

Stap 6:

U heeft nu een wijziging op de site doorgevoerd. Als u klaar bent met wijzigingen uitvoeren op de pagina kunt u deze na het opslaan (updaten) de pagina afsluiten door het tabblad weg te klikken.

Herhaal stap 3 tot en met 5 voor wijzigingen op andere pagina’s.

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :