AI / Machine Learning

De kracht van AI / Machine Learning

Bij Maxvankekeren-IT geloven we dat de kracht van AI en Machine Learning niet exclusief beschikbaar moet zijn voor grote bedrijven met enorme budgetten. Wij zijn er om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen bij het integreren van geavanceerde, maar betaalbare AI- en Machine Learning-oplossingen. Onze missie is om uw bedrijf te helpen slimmer te werken, niet harder, door innovatieve technologieën binnen handbereik te brengen. Volg ons op Linkedin en blijf op de hoogte van onze recente projecten.

Gepersonaliseerde AI-oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte AI-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en -uitdagingen. Of het nu gaat om gegevensanalyse, automatisering van processen of klantenserviceverbetering, wij hebben de expertise om uw visie te realiseren.

Betaalbare Innovatie

Innovatie hoeft niet duur te zijn. Wij bieden kosteneffectieve AI- en Machine Learning-diensten die passen binnen de budgetten van kleine en middelgrote bedrijven. Ons doel is om de toegang tot geavanceerde technologieën te democratiseren, zodat uw bedrijf kan concurreren op een hoger niveau.

Betrouwbare en Transparante Werkwijze

Bij ons staat betrouwbaarheid voorop. We zorgen voor volledige transparantie in onze processen en beslissingen, zodat u altijd op de hoogte bent van hoe onze oplossingen uw bedrijf ten goede komen. Wij geloven in het bouwen van langdurige, vertrouwensvolle relaties met onze klanten.

Deskundige Ondersteuning en Training

Naast het leveren van oplossingen, bieden wij ook deskundige ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat uw team volledig is uitgerust om de nieuwe technologieën te gebruiken. Wij zijn pas tevreden als u zelfverzekerd en bekwaam bent in het gebruik van de door ons geïmplementeerde AI- en Machine Learning-tools.

Onze AI-toepassingen

AI-Powered Bitcoin Trading

Sinds 2022 is Maxvankekeren-IT actief op het crypto-handelsplatform BOTS. Met onze geautomatiseerde handelsbot ‘Trading Dutchman’ handelen wij in BTC/USDT.

Hoe werkt het?

Klanten van BOTS kunnen geld storten in onze bot Trading Dutchman. Onze bot gaat m.b.v geavanceerde Machine Learning Technieken zoals Q-learning de markt analyseren en strategisch kopen en verkopen.

Woocommerce automatisch product labeling

Recentelijk nam een webshop-eigenaar contact met ons op. Zijn webshop had ruim 9000 producten die hij allemaal handmatig moest labellen met tags en categorieen. Dit zou hem maanden aan tijd kosten.

Maxvankekeren-IT heeft een geautomatiseerd script ontwikkeld wat d.m.v LLM’s (Large Language Model) de product titel en omschijving analyseert en het product labelt. 

Resultaat:
Wij hebben 9000 producten kunnen labellen in slechts 2 uur. Handmatig labellen zou minimaal 3700 euro aan salaris kosten terwijl onze AI alle producten gelabeld heeft voor slechts 142 euro aan compute kosten. 

Plan een gratis consult

Zet de eerste stap naar transformatie met een gratis, vrijblijvend consult. Tijdens deze sessie verkennen we samen hoe AI en Machine Learning uw bedrijf kunnen versterken. Wij luisteren naar uw behoeften, beantwoorden uw vragen, en schetsen een op maat gemaakt pad naar succes met AI. Laat ons u helpen de mogelijkheden te ontgrendelen. Plan vandaag nog uw gratis consult!