Over ons

Ons verhaal

Maxvankekeren-IT is opgericht op 17 augustus 2017 met als missie ICT toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven dat ICT en bijbehorende support niet ingewikkeld, tijdrovend of duur hoeft te zijn. Ons doel is om aan te tonen dat het ook anders kan.

Mijn naam is Max, oprichter en drijvende kracht achter Maxvankekeren-IT. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van computers en technologie. Mijn interesse groeide exponentieel vanaf mijn 12e. Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten, ben ik begonnen met het bieden van computerhulp aan familie en vrienden. Op 14-jarige leeftijd heb ik mezelf, met behulp van YouTube-video’s, leren programmeren.

Toen ik 16 was, besloot ik mijn passie om te zetten in een professioneel bedrijf en heb ik Maxvankekeren-IT officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een hecht team van ICT-professionals met een brede expertise.

Inmiddels ondersteunen we meer dan 150 klanten met hun webdevelopment en webhosting en fungeren we als hun betrouwbare en onzichtbare ICT-partner. Onze klanten waarderen onze toewijding, expertise en persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om hen de best mogelijke oplossingen en diensten te bieden, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en groei.

Wilt u deel uitmaken van ons succesverhaal en profiteren van onze professionele ICT-diensten? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Maxvankekeren-IT voor u kan betekenen.

Onze Visie

Onze visie is om zoveel mogelijk bedrijven, ZZP’ers, non-profits en andere organisaties te helpen met hun ICT. 

Onze Missie

Onze missie is om te laten zien dat ICT helemaal niet duur en ingewikkeld hoeft te zijn!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi 👋,
Hoe kunnen we helpen?