Over ons

Ons verhaal
profiel foto van Max van Kekeren

Mijn naam is Max van Kekeren (23), oprichter van Maxvankekeren-IT. We zijn een jong enthousiast team van ICT-experts met een passie voor slimme technieken. Onze missie is om hostingdiensten te te bieden die niet alleen betrouwbaar en veilig zijn, maar ook een persoonlijke touch hebben die in de hedendaagse digitale wereld vaak verloren gaat.

Bij Maxvankekeren-IT begrijpen we dat achter elke website een person, een team, of een droom staat. Daarom zijn wij niet alleen een hosting provider, maar een strategisch partner voor uw online onderneming.

In een wereld waar communicatie vaak beperkt is tot e-mail en chatbots, kiezen wij bewust voor een directe een persoonlijke aanpak.

Wie gingen jou voor...

Iphone met double-o.nl website

Double O

Double-O is een creatief bureau in video en audio campagnes. Double-O vertrouwd Maxvankekeren-IT voor meerdere projecten waaronder hun online radio station exitradio.nl

Iphone met volopgroen.nl website

Vol Op Groen

Vol Op Groen is de partner en installateur op het gebied van Zonnepanelen. Om de enorme groei bij te benen kiezen ze voor Maxvankekeren-IT.

Iphone met museum verwey website

Verwey Museum

Het Verwey museum in Haarlem maakt gebruik van ons betrouwbare hosting voor hun website(s) en email-marketing campagne.

Iphone met kiranbadloe.nl website

Kiran Badloe

Bij Olympisch kampioen windsurfen, Kiran Badloe hoort natuurlijk ook de beste hosting.

Iphone met stichtinganne-bo.nl website

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo zet zich 24/7 zin om meiden uit arme gezinnen te laten studeren. Wij zijn trotse sponsor van de benodigde ICT infra-structuur.

Iphone met rengelinkfonds.nl website

Inholland

Het rengelink fonds (onderdeel van Hogeschool Inholland) vertrouwd op hosting van Maxvankekeren-IT.