Over ons

Welkom bij Maxvankekeren-IT

Wij vinden het belangrijk om transparant en bereikbaar te zijn voor onze klanten. Kom hier een beetje meer over ons te weten. Heeft u nou iets wat u altijd al had willen weten over ons? Stuur ons gerust een berichtje.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong, Nederlands ICT bedrijf uit Haarlem. Het team bestaat uit 3 jonge, enthousiaste programmeurs met een focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid. 

Onze missie

Onze missie is om technologie voor iedereen toegankelijk te maken voor een reële prijs, ongeacht technische ervaring.

Wat doen wij

Hoe werken wij

01.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd op nummer 1. We richten ons op de snelste servers, nieuwste technologieen en slimme configuraties.

02.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid is een ontzettend belangrijk onderdeel in het bedrijf. Naast kwaliteit streven wij naar de best mogelijke service. Vragen? U kunt altijd bij ons terecht.

03.

Prijs

Dankzij slimme technologieen, energie zuinige servers en groot inkopen kunnen wij onze kosten minimaliseren. Hierdoor kunnen wij u de laagste prijs aanbieden.

Waarom ons?

Wij zijn voor vele bedrijven de ontzichtbare ICT partner. Ons doel is om op de achtergrond te blijven en door slim ICT toe te passen uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Onze web services zijn het perfecte voorbeeld dat kwaliteit en klantvriendelijkheid geen extraatje is. We gebruiken snelle servers en slimme configuraties om uw website altijd online te houden.

Niemand wil belangrijke data verliezen. Met onze backup-as-a-service kunt u zeker zijn dat u nooit meer data verliest.

Een eigen website hoeft niet duur te zijn. Onze web development service richt zich op het bouwen van een professionele website geheel in uw stijl.

Enkele cijfers

1 +
Tevreden klanten
1 +
Gb's dataverkeer per jaar
1 +
Jaarlijkse bezoekers