Enterprise Email

Enterprise-level email

Onze enterprise email service, speciaal ontworpen om de communicatie van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij begrijpen dat effectieve en veilige communicatie essentieel is voor het succes van uw onderneming. Daarom hebben wij een geavanceerde e-mailoplossing ontwikkeld die naadloos aansluit op uw zakelijke behoeften.

25GB opslag

Met onze enterprise email komt u nooit meer zonder opslag te zitten. Met de 25Gb opslag per inbox heeft u altijd plek voor die belangrijke email.

Uptime

Onze robuuste infrastructuur garandeert een ononderbroken e-maildienst met een uptime van 99,99%, ongeacht de grootte van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails altijd en overal beschikbaar zijn.

Security

Bescherm uw bedrijfsgegevens met onze geavanceerde beveiligingsfuncties zoals end-to-end encryptie, spam- en virusfilters, en meervoudige verificatie. Wij waarborgen de privacy en integriteit van uw e-mails, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Privacy

Privacy is een ontzettend belangrijk onderdeel. In tegenstelling tot sommige email providers wordt al uw email versleuteld en wordt niet gebruikt voor advertentie doeleinde. Uw emails zijn dus 100% prive.

Gratis verhuisservice

Wij verhuizen uw email gratis!

Host u op dit moment bij een andere emailprovider? Geen zorgen! Ons supportteam verhuisd al uw e-mails kosteloos naar onze enterprise email service.

Start met emailen!

Start met veilig en vertrouwd emailen

Enterprise Email

1.99 /Maand
  • 25Gb opslag
  • 99.99% uptime
  • Enterprise-level security
  • Anti-phishing en virus protectie
  • 100% privacy