Hoe gebruiken wij AI (Artificial Intelligence) in ons webdevelopment agency?

Blue background with strings showing the letters 'AI'

Hoe gebruiken wij AI (Artificial Intelligence) in ons webdevelopment agency?

In de huidige digitale tijdperk, waarin technologie sneller evolueert dan ooit tevoren, is het essentieel voor bedrijven om innovatieve technieken te integreren om competitief te blijven. Ons bedrijf, gevestigd in Haarlem, heeft kunstmatige intelligentie ( AI ) omarmd op verschillende manieren die niet alleen onze bedrijfsprocessen optimaliseren, maar ook de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Hieronder bespreken we uitvoerig hoe we AI toepassen in onze werkzaamheden en bieden we een blik op onze plannen om deze kennis in 2024 verder te delen met andere bedrijven.

Table of Contents
  Add a header to begin generating the table of contents

  1. LLM’s als Coding-Buddy

  Bij het ontwikkelen van software maken we gebruik van Large Language Models (LLM’s) zoals ChatGPT en Claude 3. Deze AI-gestuurde assistenten helpen ons door code te analyseren op bugs, potentiële beveiligingsproblemen te identificeren en verbeterde codevoorstellen te doen. Dit verhoogt niet alleen onze efficiëntie, maar verzekert ook een hogere kwaliteitsstandaard in de code die wij aan onze klanten leveren.

  2. Automatisering van Documentatie

  Documentatie is cruciaal, maar vaak tijdrovend. Daarom zetten we LLM’s in om eerste versies van documentatie voor code en netwerkarchitectuur te genereren. Dit proces dekt ongeveer 80% van de benodigde documentatie, waarna onze teams de inhoud nalopen en finetunen. Dit bespaart kostbare tijd en verhoogt de consistentie van onze documentaties.

  3. Voorspellen van Servergebruik

  Om de stabiliteit van onze hostingdiensten te waarborgen, gebruiken we een techniek genaamd Time-Series Forcasting om pieken in servergebruik en potentiële spam-aanvallen vroegtijdig te detecteren. Dit stelt ons in staat om proactief te handelen door onze capaciteit op te schalen voordat problemen zich voordoen.

  4. Bitcoin Trading met AI

  Onze ‘Trading Dutchman’ bot, actief op het BOTS platform, gebruikt geavanceerde Q-learning en reinforcement learning technieken om te handelen in BTC/USDT. Dit AI-gestuurde systeem streeft ernaar om optimale rendementen te behalen, wat een aantrekkelijke optie biedt voor iedereen die in de bot investeert.

  5. Scannen op CSAM Content

  Een van onze prioriteiten is het veiliger maken van het internet. We gebruiken computer vision technologieën om ‘high risk’ afbeeldingen en video’s te scannen op CSAM content. Bij detectie wordt deze content onmiddellijk veiliggesteld en de autoriteiten geïnformeerd, wat bijdraagt aan een veiliger internetomgeving.

  6. AI-gegenereerd Marketingmateriaal

  Voor ons marketingmateriaal maken we gebruik van de AI-tool Stable Diffusion om afbeeldingen te genereren. Dit verlaagt de kosten voor licenties en versnelt het ontwikkelproces van websites door direct een goede indruk te geven van de beoogde look en feel.

  7. Audio-naar-tekst Modellen

  We zetten audio-naar-tekst modellen in om zowel interne vergaderingen als gesprekken met klanten om te zetten in doorzoekbare tekst. Dit verbetert niet alleen onze interne kennisdeling, maar zorgt ook voor betere communicatie met en dienstverlening aan onze klanten.

  De Toekomst: AI Consultancy

  In 2024 zij wij begonnen onze expertise niet langer alleen intern gebruiken, maar ook delen met andere bedrijven. Bent u benieuwd hoe AI uw bedrijfsvoering kan verbeteren? Bezoek dan onze AI consultancy dienst voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met behulp van de laatste AI-technologieën.

  Door AI geïntegreerd te hebben in bijna alle facetten van onze bedrijfsvoering, hebben we niet alleen onze efficiëntie en effectiviteit verhoogd, maar ook de kwaliteit van onze diensten verbeterd. We kijken ernaar uit om deze technologieën verder te verkennen en te delen met de wereld.